Så er det slut…


Efter at have sejlet mere end 15.000 nautisk mile, besøg over 20 forskellige lande og været på farten i næsten to år, ja`, så er dette eventyr også kommet til sin ende for mig. Torsdag den 14. juni 2012 afmønstret jeg Frøja i Ponta Delgada, Azoerne, og overlod trygt Frøja til skibets nye besætning, der efter en uge med en meget, meget detaljeret overlevering og en nidkær skipper, nok så frem til at have skibets for sig selv. Helt den samme glæde kunne ikke siges at gælde for den afgående skipper, der med hvert skridt hen af broen, og væk fra Frøja, mere og mere kunne mærke at det nu var alvor, at dette fantastiske eventyr som Kjersti, Jørn og jeg, samt alle vores besøgende har oplevet på Frøja, nu var slut. Men, det har ikke været minder end en helt fantastisk tur på alle måder, og for det må jeg her til slut takke alle Jer der har besøgt os derude, og alle Jer der har fulgt med på bloggen og sendt os en tanke i ny og næ. Den største TAK og respekt, skal dog tilfalde Kjersti og Jørn, der trods søsyge, afsavn af kone og yngste datter, og som skipperen selv, med en ret begrænset viden om sejlads, alligevel ”tog udfordringen op” og muliggjorde at en gammel drøm for mig kunne blive til virkelighed. Tusind tak til Jer begge for dette, og for at I stod igennem de mange, mange udfordringer vi havde hen af vejen, særligt i starten – uden Jer, intet eventyr!

Glæder mig til at se Jer alle igen, forhåbentlig kort efter min hjemkomst mandag den 18. juni 2012.

Mange Hilsner

Thomas

 1. #1 by Jørn on 20. juni 2012 - 20:37

  En STOR takk til dere begge. Uten dere to Thomas og Kjersti hadde heller ikke mitt eventyr vært mulig.Vi har så mange gode opplevelser sammen,som vi kan mimre over i fremtiden. Ser fram til å møte dere begge to snart.
  Over og ut fra “matrosen”

 2. #2 by MOR/JYTTE on 22. juni 2012 - 09:05

  HEJ BEGGE TO
  DEJLIGT AT I ER HJEMME IGEN MEN OGSÅ SKØNT I HAR HAFT 2 DEJLIGE ÅR PÅ VAND , LAND OG SET SÅ MEGET OG DELT MED ALLE OS , PÅ BLOGGEN, NU GLÆDER VI OS , TIL AT SE JER PÅ FYN MEN TAG LIGE DET GODE VEJR MED. DET VAR OGSÅ DEJLIGT AT SE JER BEGGE I MANDAGS OG HYGGE LIDT SAMMEN. DER VAR VIST MANGE DER HAVDE SAVNET JER. MANGE KNUSER FRA JAN OG MOR/JYTTE
  EN STOR TAK TIL DIG , SIMON ,FOR DU HJALP DRENGEN OVER ATLANTEN

 3. #3 by Bestefar Ove on 24. juni 2012 - 20:01

  Flot og velkommen hjem til DK. Men nu har noget at tale om i mange år selv om det sikkert føles mærkeligt pludselig få fast grund under fødderne ?

 4. #4 by Jørgen og Anette on 25. juni 2012 - 17:28

  HEJ THOMAS
  DET ER MED STOR FORSTÅELSE, JEG FØLER MED DIG, DET ER SVÆRT AT OVERLADE EN PRÆGTIG KVINDE I ANDRES HÆNDER… MEN JEG HÅBER DU HAR TILID TIL, AT DE TO GARVEDE SØFOLK VIL FØRER HENDE SIKKERT HJEM TIL DK. GODT HJULPET AF JAN, HANNE OG UNDERTEGNEDE… VI VIL GØRER VORT BEDSTE, OG FORSØGE AT GØRE JER KUNSTEN EFTER, AT FÅ, OM END ET MINDRE, SÅ DOG ET EVENTYR UD AF DET… JEG GLÆDER MIG TIL DET BLIVER MIN TUR TIL AT PÅMYNSTRE I DUBLIN OMKRING D. 5 JULI.
  DE BEDSTE HILSNER TIL KJERSTI MED TAK FOR EN FIN FORMIDLING SOM JEG HAR FULGT IGENNEM HELT TUREN. FRA “SKIPPERS KONE” ANETTE

Lukket for kommentarer.