Arkiv over oktober, 2011

Halloween weekend i San Diego

Ja, det blir gjort noe ut av denne begivenheten her i landet må man si.. her er alt fra barn, hus, dyr og voksne kledd ut!

Selv feiret vi allehelgensaften med en bedre middag i Little Italy, som helt klart har vist seg å være et av våre yndlingsområder i denne byen:

… og generelt kommer denne byen nok til å rate som en av våre yndlingsbyer på vestkysten!

Et godt tips, hvis noen av dere tar turen forbi, er å bruke et par dager i “The jewel” – La Jolla er en forstat til San Diego og ligger kun 15 minutter utenfor byen! 

3 Kommentarer

De siste dagene har vi ikke gjort stort…

… annet enn å slappe av på LA’s strender!

4 Kommentarer

Tre Nasjonalparker i trekk

Første stopp på turen inn i landet ble Valley of Fire..

.. et tips vi hadde fått av et par vi møtte i Yakima. De hadde tilbragt 2 måneder i området og var totalt begeistret og det med god grunn. Valley of Fire har ingen store canyons, som mange av de andre nasjonalparkene i området, men tilgjengjeld har de et kjempe areal som er dekket med røde sandstein, tidligere sanddyner som gjennom millioner av år har blitt omgjort til fjell. Et anderledes og nydelig området med mange referanser tilbake til den tiden hvor indianerne holdt til her.

Annet stopp, Zion National Park, kommer nok til å stå som et av høydepunktene på Roadtripen for oss.

Dette flotte området har mange besøkende igjennom i løpet av året, men nasjonalparken er holdt i en naturlig stil og her finnes det tracking-muligheter for alle, alt fra rullestolbrukeren til den avanserte klatrer. Vi prøvde flere av rutene, men absolutt høydepunkt ble turen opp til Angels Landing. Man starter turen med å få vite at 6 mennesker har mistet livet (grunnet fall) her siden 2004, men turen opp til toppen var helt fantastisk og det samme var den spektakulære utsikten ut over Zion Canyon.

En høydare utenom det vanlige 🙂

Siste stopp var Grand Canyon, et must på veien.

Denne kjempe canyon er et fenomenalt syn. Det er vanskelig å fatte den enorme størrelsen!

Flotte dager i frisk fjelluft  (…på tross av hjemlengsel hos undertegnede, som misset feiringen av familiens overhode denne weekenden ;-))

8 Kommentarer

Viva Las Vegas

Kristoffer’s kikket seg energisk rundt etter en tur nedover The Strip (Vegas hovedgate) og så utbrøt han ”jeg liker fake, ordentlig fake”!

Og, det må man si, Vegas kan det med fake. I løpet av noen timer kan du kan du seile gondol i Venezia, kikke på arkitektur i Roma, gå en tur under triumfbuen i Paris eller ta turen forbi Frihetsgudinnen i New York. Alt sammen samlet innenfor et par hundre meter og i midten av det hele: hoteller, spilleautomater og kjøpesentre.  

Sjarmerende kan det ikke sies å være, men anderledes det er det!

Ingen Kommentarer

Vegas Wedding!

 

Bryllupet ble utført i tro Vegas-stil..! Vi hadde sittet alt for lenge på hotellets bar, drukket coctails og spilt blackjack, så vi var allerede sen på den når vi satte oss i taxien. Vi fikk fortalt taxisjåføren at vi skulle til Graceland Wedding Chapel og at det gjerne skulle skje litt hurtig. Etter mye om og men, kom vi endelig avsted og veltet inn i kapellet 20 minutter senere en avtalt tid. Men, det tok de stille og rolig. Det er mulig at det har vært andre før oss som har gjort det samme 😉

Til gjengjeld ble sermonien akkurat som man hadde håpet. Den yngre, flotte varianten av Elvis dukket opp og førte bruden opp kapellgulvet samtidig som han sang Love me tender. Det ble felt en enkelt tåre, men mest av alt hadde vi alle et stort smil på og vi kunne ikke la være med å le av hele situasjonen. Wedding wove’s ble også utført i tro Elvis stil og brudeparret lovet hverandre å forbli sammen now OR forever.. (ja, det å skulle gjenta det hele på engelsk i en “presset” situasjon gjør jo alt litt vanskeligere, så ingen klandrer brudgommen for at han forvekslet AND med OR ;-)). Og, alle smilte fra øre til øre når brudeparret ble sunget ut av Elvis til Viva Las Vegas!

En flott sermoni, vi sent vil glemme!

Stort tillykke til Mette og Kristoffer som fornyet deres ekteskap etter 4½ år sammen 🙂 Takk til dere begge for en FANTASTISK opplevelse og for at vi fikk lov til å være vitner. Det var en absolutt fornøyelse!

Og selv, ja så er vi fortsatt ugift 😉

9 Kommentarer