Arkiv over kategorien Mette og Kristoffer

Viva Las Vegas

Kristoffer’s kikket seg energisk rundt etter en tur nedover The Strip (Vegas hovedgate) og så utbrøt han ”jeg liker fake, ordentlig fake”!

Og, det må man si, Vegas kan det med fake. I løpet av noen timer kan du kan du seile gondol i Venezia, kikke på arkitektur i Roma, gå en tur under triumfbuen i Paris eller ta turen forbi Frihetsgudinnen i New York. Alt sammen samlet innenfor et par hundre meter og i midten av det hele: hoteller, spilleautomater og kjøpesentre.  

Sjarmerende kan det ikke sies å være, men anderledes det er det!

Ingen Kommentarer

Vegas Wedding!

 

Bryllupet ble utført i tro Vegas-stil..! Vi hadde sittet alt for lenge på hotellets bar, drukket coctails og spilt blackjack, så vi var allerede sen på den når vi satte oss i taxien. Vi fikk fortalt taxisjåføren at vi skulle til Graceland Wedding Chapel og at det gjerne skulle skje litt hurtig. Etter mye om og men, kom vi endelig avsted og veltet inn i kapellet 20 minutter senere en avtalt tid. Men, det tok de stille og rolig. Det er mulig at det har vært andre før oss som har gjort det samme 😉

Til gjengjeld ble sermonien akkurat som man hadde håpet. Den yngre, flotte varianten av Elvis dukket opp og førte bruden opp kapellgulvet samtidig som han sang Love me tender. Det ble felt en enkelt tåre, men mest av alt hadde vi alle et stort smil på og vi kunne ikke la være med å le av hele situasjonen. Wedding wove’s ble også utført i tro Elvis stil og brudeparret lovet hverandre å forbli sammen now OR forever.. (ja, det å skulle gjenta det hele på engelsk i en “presset” situasjon gjør jo alt litt vanskeligere, så ingen klandrer brudgommen for at han forvekslet AND med OR ;-)). Og, alle smilte fra øre til øre når brudeparret ble sunget ut av Elvis til Viva Las Vegas!

En flott sermoni, vi sent vil glemme!

Stort tillykke til Mette og Kristoffer som fornyet deres ekteskap etter 4½ år sammen 🙂 Takk til dere begge for en FANTASTISK opplevelse og for at vi fikk lov til å være vitner. Det var en absolutt fornøyelse!

Og selv, ja så er vi fortsatt ugift 😉

9 Kommentarer

On the raod again..

Så har vi forlatt kysten for en stund og er på vei inn i landet, forbi (noe av) USAs “desert”!

På veien kjørte vi forbi Kelso Dunes, 120 km2 med sand i Mojave National Park.

Neste stopp: Vegas!!!

1 Kommentar

Beverly Hills

Gutta fikk seg en liten Pretty Woman tour når vi nådde Beverly Hills – vi var forbi hotellet de bodde på, butikken hun ble kastet ut fra og selvfølgelig: Rodeo Drive hvor tøyinnkjøpene ble gjort! Her ligger designerbutikkene på rekke og rad og her er det de “dyre drenge” som er ute å kjører bil, en Bugatti kan vel sies å være en sjeldenhet i gatebilde..

P.s jeg var nødt til å ta med et bilde av Moods of Norway butikken, synes det er helt herlig at disse gutta har inntatt LA (og USA) med traktorer, utedo og vafler 🙂

Ingen Kommentarer

What’s your Hollywood dream???

Når man går en tur nedover det berømte fortauet Walk of Fame kan man se at det er en del som har oppnådd sin “Hollywood dream”, antall stjerner taler for seg selv, men antallet hjemløse og gateselgere forteller en annen historie om at det er langt flere som ikke har oppnådd sin drøm. Gatebilde i Hollywood ligger langt fra den glamorøse filmindustrien byen representerer.

For oss blir dette nok husket som en been there, done that på veien.

Ingen Kommentarer