Arkiv over kategorien California

Halloween weekend i San Diego

Ja, det blir gjort noe ut av denne begivenheten her i landet må man si.. her er alt fra barn, hus, dyr og voksne kledd ut!

Selv feiret vi allehelgensaften med en bedre middag i Little Italy, som helt klart har vist seg å være et av våre yndlingsområder i denne byen:

… og generelt kommer denne byen nok til å rate som en av våre yndlingsbyer på vestkysten!

Et godt tips, hvis noen av dere tar turen forbi, er å bruke et par dager i “The jewel” – La Jolla er en forstat til San Diego og ligger kun 15 minutter utenfor byen! 

3 Kommentarer

De siste dagene har vi ikke gjort stort…

… annet enn å slappe av på LA’s strender!

4 Kommentarer

On the raod again..

Så har vi forlatt kysten for en stund og er på vei inn i landet, forbi (noe av) USAs “desert”!

På veien kjørte vi forbi Kelso Dunes, 120 km2 med sand i Mojave National Park.

Neste stopp: Vegas!!!

1 Kommentar

Beverly Hills

Gutta fikk seg en liten Pretty Woman tour når vi nådde Beverly Hills – vi var forbi hotellet de bodde på, butikken hun ble kastet ut fra og selvfølgelig: Rodeo Drive hvor tøyinnkjøpene ble gjort! Her ligger designerbutikkene på rekke og rad og her er det de “dyre drenge” som er ute å kjører bil, en Bugatti kan vel sies å være en sjeldenhet i gatebilde..

P.s jeg var nødt til å ta med et bilde av Moods of Norway butikken, synes det er helt herlig at disse gutta har inntatt LA (og USA) med traktorer, utedo og vafler 🙂

Ingen Kommentarer

What’s your Hollywood dream???

Når man går en tur nedover det berømte fortauet Walk of Fame kan man se at det er en del som har oppnådd sin “Hollywood dream”, antall stjerner taler for seg selv, men antallet hjemløse og gateselgere forteller en annen historie om at det er langt flere som ikke har oppnådd sin drøm. Gatebilde i Hollywood ligger langt fra den glamorøse filmindustrien byen representerer.

For oss blir dette nok husket som en been there, done that på veien.

Ingen Kommentarer