Arkiv over kategorien Canada

Ut på tur, aldri sur ;-)

Som vi har sagt noen ganger før, så blir vi alltid glade for reisetips omkring de steder vi skal besøke. Så vi ble veldig glad for at Siw delte ut av sin kunnskap omkring hva man bør få med seg når man besøker Vancouver. Og, vi tok henne straks på ordet og tok fatt på walking trailen opp til Grouse Mountain.

Men Siw – tenkte du at det var en god idé at jeg kom igang med litt ekstra trening eller hva?!? Jo, jo.. du nevnte noe om et par gode sko i din kommentar, men jeg synes ikke jeg leste noe om at jeg også burde ta med en oksygenflaske og at Thomas burde tatt med en bæremeis.. altså til meg!

He, he.. ja, jeg skal da love for at Siw fikk satt oss i trening. Ruten på 2,9 km opp til Grose Mountain (fant jeg ut av senere) er kaldt “Mother Nature’s Stairmaster” og stiger 853 høydemeter (bratt med andre ord!) opp til toppen som ligger på 1,127 meter. 2,830 trappetrinn går man før man når toppen..!

Men, desto mer deilig var det jo så når vi kom opp.. En skikkelig treningsøkt i frisk luft og ute i naturen..  Så på tross av til tider (sky-)høy puls var det en flott tur. Takk for tipset Siw 🙂

På toppen av fjellet er det en flott utsikt ned til byen og flere aktivitetsmuligheter som vi benyttet oss flittig av. Og, heldigvis foregikk det hele en flott solskinnsdag 🙂 En tanke til Norge ble sendt mer enn en enkelt gang, kan vi vel innrømme.. 

5 Kommentarer

Første stopp

Canada 🙂

.. og OL-byen Vancouver!

Selvom Vancouver sentrum har sine sjarmerende deler og en stor mengde caféer og restauranter, så er det utendørsaktivitetene som gjør at denne byen til stadighet ligger på toppen over verdens beste byer å bo i. Og, vi forstår hvorfor.. Dette er en aktiv og “sporty” by (hvis man kan bruke det ordet om en by). Ikke bare har byen hav, strand, skog og fjell på alle kanter som innbyr til utendørsaktiviteter, men det er også gjort mye ut av bymiljøet og områdene rundt, blandt annet ligger det en bred sti i den ytre delen av byen som er reservert for løpere og syklister, og det er flere enn Thomas som tar sin daglige morgenløpetur her 😉

Ingen Kommentarer