Arkiv over kategorien Midtown

Mamma Mia!

Løp å kjøp billetter!!!

Et broadway-show er et must når man er i NY og vi kan i den grad anbefale Mamma Mia! Det var en fest fra start til slutt og ingen av oss klarte å sitte stille under forestillingen!

I pausen snakket vi i mund på hverandre, styrtet direkte til baren og skålte og skrålte helt frem til vi igjen satt i setene og sang med 🙂 Dette er helt klart en av de beste musicals vi har sett!

P.s det gjorde heller ikke opplevelsen dårligere at vi satt på rad nr 4 (med kanon utsikt til scenen) og på raden rett bak oss, satt verdens tennis ess nr 1 Novak Djokovic!

6 Kommentarer

The High Line!

Ennå et knakende godt tips vi fikk av noen lokale NYere!

Denne her byen har bare så utrolig mange skjulte skatter, og vi opplever stadig flere av dem. The High Line er et gammelt jernbanespor som har blitt renovert til en park. Utolig kult konsept!

De gamle togskinnene ligger opp i luften så man får fin utsikt ut over Chelsea området og Hudson river. Utrolig innovativt og hyggelig sted!

Må oppleves!

3 Kommentarer

Chelsea Market

Chelsea Market ligger i Meatpacking district og er en gammel cookie fabrikk. Det meste av fabrikken er bevart i sin rå form, hvilket gir stedet en god stemning.

 I dag er fabrikken tettpakket med gourmet butikker.. som et lite innendørs marked! her kan man spise seg god og rund i alt fra cupcakes og brownies til lobster og sashimi. Det perfekte sted for matglade mennesker som oss 😉

Ingen Kommentarer

Time Square – entertainment mecca!!!

Da har vi startet på listen over must do and see in NY!

Men, etter gårsdagens middag var formen ikke til de helt store utskeielser, derfor gikk vi for en tur i biffen (…eller det vi nordmenn kaller kino ;-)). Vi hadde nemlig gledet oss til å se siste avsnitt av Harry Potter i 3D her i NY! Vi spurte flere på veien hvor vi kunne finne byens beste biograf.. de kikket litt dumt på oss før de svarte – Time Square of course!

Og, selvfølgelig ligger den her, i byens entertainment mecca! På denne plassen blir man stoppet for hver 5 meter og spurt om man er interessert i stand-up eller et show. Det er alt for mye folk samlet på alt for liten plass og de blinkene reklamene lyser mot en fra store billboards! Men, Time Square skal selvfølgelig oppleves, sånn er det bare 😉

Ingen Kommentarer