Arkiv over kategorien Massachusetts

Foreløpig gode nyheter..

Vi har akkurat fått denne meldingen fra Liberty Landing marina:

We’ve swept the whole marina. All the boats are fine. Power has been restored to the docks. The park is still closed through today. They have security at all entrances to the park. We do have word that the park will reopen tomorrow for everyone to come check their boats.

Vi regner dermed med en retur til NY i morgen. Gleder oss til å inspisere båten selv, men ble veldig glade for den positive meldingen 🙂

5 Kommentarer

Breaking news!!!

Vi har nettopp spist morgenmat!!! 

ja, ja… det var det mest oppsiktsvekkende vi kunne finne på, alle andre medier kjører jo med breaking news… så vi synes liksom at vi også ble nødt til å henge med på den trenden 😉

 

Med andre ord, vi har det bare bra her på hotellet.

Det har vært kraftig vind og regn her til morgen og vi har mistet strømmen et par ganger, men ingenting å være bekymret for. Vi holder oss innendørs i dag og har handlet inn mat, vann osv. Sitter mer eller mindre klistret til tv og ser The weather channel. Foreløpig melder de gode nyheter (så vidt vi kan tolke det), mindre vind enn forventet, men oversvømmelsene vil fortsatt være et problem de neste dagene.

Takk for alle hilser og tanker fra dere der hjemme 🙂

5 Kommentarer

Vi har flyktet nordover

Diane og Paul ringte oss for tre dager siden og forberedte oss på hva vi hadde i vente. De bor jo selv i Charleston og mistet for en del år tilbake hus og det hele i hurricane Hugo. De vet derfor hva de snakker om og var tidlig ute med å advare oss.

Selv hadde vi planlagt å forlate båten lørdag morgen, men fikk streng beskjed om å komme oss vekk så hurtig som mulig, senest fredag hvis vi hadde planer om å komme oss vekk fra NY og omeng. Og, den beskjed ble vi glad for i dag, idet vi var på vei vekk fra marinaen fikk vite at de ville stenger ned hele Liberty State Park (hvor båten ligger) kl. 18, ingen biler kommer inn/ut og all ferge transport er innstilt resten av weekenden. De samme gjalt buss selskapet vi skulle med til Providence, rutene kjørte som planlagt i dag, men de fleste avganger i morgen og søndag er innstilt.

Men, vi har nå ankommet Providence, spist en deilig middag med Diane og Paul og er nå på hotellværelse (Hampton Inn, Seekonk) hvor vi blir minimum til på mandag. Vi forventer at orkanen kommer hit også, men hotellet ligger et godt stykke vekk fra vannet, de har en generator (strøm er oftest et problem i flere døgn etter) og vi er i nærheten av våre venner (med bil) skulle det være behov for ennå en evakuering.

Så all in all, vi har det bare bra her over. Men, er selvfølgelig spente på hva de neste par dagene bringer.

9 Kommentarer