Arkiv over kategorien Marianne

Melis strand!

Denne stranden er, i følge den lokale bartenderen MO – the world’s best kept secret. Og, vi kan kun si oss enig!

Dere blir sikkert lei av å høre om det ene nydelige stedet etter det andre. MEN, Cove bay på Anguilla tar kaka! Det føles som du går en tur i melis når du tusler nedover denne flotte stranden. Dette er helt klart den flotteste stranden vi har vært på og mærkelignok ligger det nesten ingen andre båter her. Dette er et sted vi helt sikkert kommer til å lengte tilbake til når vi en gang sitter der hjemme og tenker tilbake på denne turen.

Smokey’s bar er også verdt å nevne. Mo serverer ikke bare gode drinks, han deler også gladlig ut nyttige reisetips! Vi gleder oss til å besøke noen av de øyene han har anbefalt oss.

1 Kommentar

Fra partydronning til seilerdronning… og tilbake igjen :-)

Marianne var noe skeptisk når hun mønstret på Frøja. Men, mye kan endre seg på en uke!

Det startet ut sånn her hver gang hun skulle bade:

Første natt ombord var litt av en prøvelse for den unge dame….men etterhvert kunne vi knapt få henne ut av hennes lille ”hule” 🙂

Og, når vi skulle ut å seile var hun noe tilbakeholden i starten, men det tok ikke lange tiden før vi slett ikke kunne snakke til henne fordi hun var så dypt konsentret med å holde kurs!

Takk for besøket snupp – vi kommer til å savne deg 😉

Ingen Kommentarer

Første rekke…!

I går var vi til avslutningskonsert med Wyclef Jean!

Fantastisk konsert og gjett hvem som stod på første rekke 🙂

2 Kommentarer

Regatta = fest og moro!

Vi er på St. Martin og her skjer det en masse moro om dagen – sjekk ut Heinekenregatta!

For de fleste betyr det seiling dagen lang, men for vår del har vi jo fått partydronningen Marianne på besøk så vi deltar isteden veldig aktivt i kveldsprogrammet 😉

1 Kommentar