Arkiv over kategorien Mor Jytte, Jan og Martin

Bilder av Fam Thomsen’s…

.. uke i NY!

Takk for noen herlig dager alle tre, det har vært så hyggelig å ha dere her 🙂

Ingen Kommentarer

Mamma Mia!

Løp å kjøp billetter!!!

Et broadway-show er et must når man er i NY og vi kan i den grad anbefale Mamma Mia! Det var en fest fra start til slutt og ingen av oss klarte å sitte stille under forestillingen!

I pausen snakket vi i mund på hverandre, styrtet direkte til baren og skålte og skrålte helt frem til vi igjen satt i setene og sang med 🙂 Dette er helt klart en av de beste musicals vi har sett!

P.s det gjorde heller ikke opplevelsen dårligere at vi satt på rad nr 4 (med kanon utsikt til scenen) og på raden rett bak oss, satt verdens tennis ess nr 1 Novak Djokovic!

6 Kommentarer

Central Park

En klassiker!

Som turist nyter man muligheten for å slappe av i en grønn oase, men som innbygger i NY må den være et alfa omega å ha denne parken som “rekrasjonssted”. Og, det ser man sånn sett også når man vandrer rundt i parken. Dette er en park som virkelig blir brukt – dans, baseball, tennis, løp, roturer, zoologisk have, you name it 🙂 Og, det skaper liv!

Det er herlig å bare sette seg ned og kikke på menneskene som kommer forbi.

Vi har etterhvert fått brukt parken godt! Her er et par av våre tips (ut over den obligatoriske spaserturen igjennom):

Romantisk piknik i parken! Det finnes mange steder i nærheten hvor man kan kjøpe seg en god lunch og ta med inn, men vil man ha litt mer luksus kan vi anbefale E.A.T på Madison Ave, som har forskjellige picnics to go!   

Lei sykler! En fin måte hvis man vil se hele parken. Sykkelutleie finnes hele veien rundt CP, men det kan godt betale seg å prute litt om prisen, samt sjekket ut et par steder før man bestemmer seg. Første tilbudet vi fikk lå på 35 dollar for 3 timer, men vi endte altså på 18 dollar.

Thygesen anbefaler selvfølgelig på det varmeste at man tar seg en løpetur igjennom parken. Så husk løpeskoene til neste tur 😉

Ingen Kommentarer

Fam Thomsen på seiltur :-)

Selvfølgelig skulle de også ut på bøljan blå når de kom på besøk!

Vi setter stor pris på å vise frem vårt (midlertidige) bodsted fra sjøsiden. Man får et annet inntrykk av byen når man ser den nedenfra og opp, fremfor når man er midt i!

Det så ut som Jan stortrivdes som skipper ombord, mens Jytte og Martin muligvis trivdes best som cruisegjester 😉

Ingen Kommentarer

The High Line!

Ennå et knakende godt tips vi fikk av noen lokale NYere!

Denne her byen har bare så utrolig mange skjulte skatter, og vi opplever stadig flere av dem. The High Line er et gammelt jernbanespor som har blitt renovert til en park. Utolig kult konsept!

De gamle togskinnene ligger opp i luften så man får fin utsikt ut over Chelsea området og Hudson river. Utrolig innovativt og hyggelig sted!

Må oppleves!

3 Kommentarer