Arkiv over kategorien Laura og Raul

Gatefest i Santander

Lenge hadde vi gledet oss til å få stilt alle mulige og umulige spørsmål til en “ekte” spanier 🙂 Så Raul ble fullstendig bombandert med spørsmål når han og Laura tok turen til La Coruna for å besøke oss.

Lørdag kveld kjørte vi sammen tilbake til Santander hvor Laura og Raul bor. På veien besøkte vi Oviedo hvor vi fikk middag, dvs kl. 23.30 om aften. Her i Nord Spania åpner restaurantene først kl. 21, så man skal ikke regne med et tidlig middagsmåltid dersom man vil ut å spise.

Dagen etter tok Raul oss med til gatefest. Selvom de færreste kunne engelsk ble vi tatt i mot med åpne armer, og vi var de første som fikk servert mat på tross av at de fleste andre hadde vært der i flere timer.  Retten var lokal og bestod  av poteter, tun, paprika og løk. Hver av de gruppene som deltok på festen fikk utlevert disse ingrediensene og så skulle det konkurreres i hvem som lagde den beste maten. Det var allerede godt gang i festen når vi ankom ved 13 tiden.

Jammen fik vi også med oss en fotballkamp gitt, og det var ikke helt dårlig at det var det spanske favorittlaget Barcelona som hadde tatt turen til Santander denne søndagen. God stemning og en fantastisk kamp.

Vel tilbake hos Laura og Raul fikk vi servert paella. Generelt kan det sies at Santander, som La Coruna, er et fantastisk feriested hvor det utelukkende er spanierne selv som holder ferie. Men, et besøk hos Laura og Raul kan på det sterkeste anbefales, her både sover og spiser man godt 🙂

 

 Takk for at vi fikk komme og for at dere ga oss et innblikk i det spansk/færøske liv!

8 Kommentarer