Arkiv over kategorien Lisa, Robert og Laura

Takk for besøket :-)

Vi sluttet der vi startet, i Crown Bay Marina på St. Thoma hvor Laura (endelig) fikk sine etterlengtede miniburgers og noen timer sammen med noen jevnaldrende 🙂 Og, som håpet og antatt for Lisa og Robert, så er kuløren på plass til hjemkomsten og forår i Danmark 😉

Som de fleste sikkert har skjønt, så trives vi godt med å få besøk. For oss er det fantastisk å ha gjester ombord som er så begeistret på våre vegne og for det vi opplever sammen med dem mens de her, og det har vært tilfelle med alle vi har hatt ombord. Hver gang har vi sittet tilbake med følelsen av at gjestene har satt pris på turen sammen med oss og det minner Thomas og meg om virkelig å nyte den mulighet vi har gitt oss selv disse to årene.

Stor takk til Laura, Lisa og Robert for besøket, det har vært en fornøyelse å ha dere ombord 🙂

3 Kommentarer

En smuttur forbi BVI

British Virgin Island stod egentlig ikke på kartet for vår del, men vi har lært oss at det er en god ide å lytte andres seilererfaringer så når en hyggelig nordmann, som har seilt rundt i området i 12 år, sier at BVIs og øyen Jost Von Dyke bare må sees, ja så gjør vi det.

Og, det viste seg å være en god beslutning. Her på øyen hersker det en totalt laid-back atmosfære.

Første aften besøkte vi Foxy’s, en legendarisk restaurant eid og drevet av Foxy og hans kone Tessa i over 40 år. Det supersjarmerende stedet har en tilhørende butikk, hvor vi fikk brukt noen dollar! Dagen etter tok vi turen til White bay, en flott strand med masse liv og røre. Vi satte stolene på rekke og rad utenfor baren Soggy Dollar, stedet som oppfant drinken Painkillers, (som vi ikke har drukket for lite av på denne turen) en herlig mix av mørk rum, ananas, appelsin, coca og fersk nutmeg…  Mmm… ellers nøt vi synet av flotte collegejenter (Robert og Thomas) og den nydelige sandstranden (Lisa og Kjersti). Laura badet fra vi kom til vi dro 🙂

Ingen Kommentarer

Synes du dette ser ut som den perfekte strand???

 

Det synes vi også.

Og I guidebøkene beskrives Sandy Cay sånn her “… it is a picture perfect setting and an ideal place for swimming and relaxing. It doesn’t get better than this!”

Så vi fant hurtig ut at dette MÅ prøves!

Men, jeg underdriver nok ikke når jeg sier at stedet, for vår del, nok vil bli husket for alt annet enn den avslappende atmosfæren. Allerede på vei inn til stranden ser vi at bølgene er ”relativt” store og jeg nevner kort for Thomas at jeg også så noe i guideboken om at… landing of a dinghy (gummibåt) could be difficult, if not disastrous! Tja, men det går nok og nå var det ingen grunn til unødvendig bekymring kom det skarpt tilbake. Men, vi la likevel en liten plan for innseilingen. Robert og Lisa skulle trekke båten i land, Thomas skulle ta seg av motoren, mens jeg skulle ta meg av Laura. I ettertid, ser vi nok at det var smart at vi hadde nogenlunde styr på hvem som skulle gjøre hva, for i det Lisa og Robert hopper i vannet kommer det en kjempe bølge som skyller gummibåten sidelengs opp på stranden og trekker oss halvveis ned igjen. Jeg når å hive Laura uskadd i land og vi klarer å redde den vanntette vesken med kameraene, oss selv og gummibåten i land på tross av at den er halvt fylt med vann. Dette var helt klart det man kan kalle tett på en DISASTER.

Tiden på land ble hverken brukt til svømming (umulig pga bølger) eller avslapning (umulig pga bekymring om tilbaketuren) og det var først etter at vi var sikkert tilbake på Frøja og et par-tre shots med baileys senere, vi igjen fikk kontakt med våre kjære gjester. De var nok litt mer rystet enn oss seilerene som jo etterhvert på denne turen har utsatt oss selv for diverse situasjoner, men derfor bør vi jo ikke ta andre med på den slags.

Men, vi håper, Lisa og Robert, at det gir dere en god historie 😉 og bildene ble jo ikke så værst heller 😉 … he, he…

2 Kommentarer

Dans med delfiner – bedre blir det ikke :-)

Prisen for å leie en seilbåt i Karibien (uten mannskap) for 1 uke er 2500 dollar. Thomas har tutet gjestenes ører fulle med at det kommer til å bli dyrt for dem, fordi prisen økes ved spesielle anledningene som når man ser en skildpadde eller en stingray. Og, at det selvfølgelig kommer en vesentlig prisøkning dersom de får se delfiner på turen..! Men, ingen av oss hadde i våres vildeste fantasi trodd at vi kunne tilby gjestene denne opplevelsen:

Thomas har filmet og det er Robert sine ben du ser ute til høyre, ved siden av delfinen 🙂 Dette er tett på altså, vi snakker om at de kunne ha rukket ut hånden og tatt på en vild delfin!!! For en fantastisk opplevelse å ta med seg hjem!

3 Kommentarer

Tid til å dyrke sine yndlingsaktiviteter

Gjestene får virkelig dyrket deres hobbier mens de var ombord 🙂

Badedyret Laura tilbringer stort sett all sin tid i vannet. For oss andre holder det med en dukkert og så skal vi opp i varmen igjen, men for Laura er det stikk motsatt: hun er helst konstant i vannet og så kommer hun opp en enkelt gang imellom for å spise eller drikke en smootie! Og, vi snakker ikke kun om dagen, nei, nei.. denne lille 5-årige pike har ikke noe imot hverken morgenbadning eller nattbadning! Vi er totalt imponert!

Jeg har virkelig funnet min overmann! Thomas klager ofte over at jeg konstant har kamera hengene rundt halsen og at han må stå modell gjentatte ganger i løpet av en dag, men sammenlignet med fotografen Robert er jeg jo rene barnematen. Stativ, kamera, minnebrikker osv. blir pakket opp og ned og det blir tatt bilder til den helt store gullmedalje!

Lisa er litt mer alsidig i sine ønsker for dagene, hun tilbringer mye tid sammen med sin datter og nyter generelt bare det ferien har å by på, meeen det er vel ikke helt feil å si at festløven Lisa kommer frem ved jevne mellomrom  og det virker ikke som det er helt dårlig med et glass vin eller en drink i hånden ved solnedgangen 🙂

Ingen Kommentarer