Arkiv over kategorien Bahamas

Vi går (les:snorkler) i James Bond’s fotspor..

Vi måtte selvfølgelig besøke Thunderball Grotto..  denne berømte grotten som er kjent fra James Bond filmen ”Thunderball” med Sean Connery..

På den lokale yacht club henger det bilder fra innspillingen i 1964.. Gutta ser strålende ut der de står å nyter en øl i baren etter innspillingen.. vi går for samme konsept: en snorkeltur og deretter direkte inn og få en kald øl 😉

2 Kommentarer

Grisetryne!!!

Nå prøvde vi jo å svømme med nurseshark her i forrige uke, men denne uken har vi møtt på noe langt værre her på Staniel Cay… nemlig ”the svimming pigs”!

Da jeg kom inn så jeg en nydelig strand rett ved siden av ankringsplassen som jeg tenkte kunne være det perfekte spot for å lese en bok og slappe av.. men skiltet ”wild pigs” sa meg at det kanskje ikke var en glitrende ide 😉 Disse grisene er nemlig vant med å få mat fra seilerne og er derfor temmelig agressive når man kommer inn mot stranden.

Vi duret derfor inn med dingyen istedenfor og matet de ivrige grisene.. men kom først i ettertid kom vi i tanke om at det kanskje ikke var den beste ideen å mate grisene med skinke… Ups.. så til kommende seilere – sorry, hvis dere ikke bare møter vilde griser, men vilde, kjøttetende griser..!

4 Kommentarer

Ennå et flott ankringssted..

Vi har nå kommet til hovedøyen her på det sentrale Excumas – Staniel Cay.. med hele 80 innbyggere, en liten legeklinikk og en ennå mindre skole.. Og så – der vi henger ut.. den lokale yacht club! Dette laid-backe stedet er helt i våres ånd, her er alle velkommen, servicen er god og alle, inkludert tjenere og servicemedarbeidere, ser ut til å nyte stedet og det samme gjør vi 😉

1 Kommentar

En ny strand på Topp 3-listen!

Vi har nå beveget oss inn i The Excuma Sea Park og her endte vi på en av turens råeste strender.. denne er vi nødt til å få med på Topp 3 listen.. 

 Det føles nesten farlig å si det, etter å ha sett så mange flotte steder på vår vei, men dette stedet tok kaka… etter en kort dingy-tur gjennom en mangrove kanal, endte vi her…

..og det værste er at kameraet ikke engang fikk med alle variantene av blåfargene i vannet –  helt nydelig!

Vi nyyyyyyyyyyyter seiler- livet.. litt til 😉

7 Kommentarer

Hai-snorkling!

Ja altså nurseshark.. ingen hvithaier vel, men likevel..! Dette var veldig moro og litt skremmende…

1 Kommentar