Arkiv over kategorien Karibien

Mens jeg venter…

… på å ta den korte turen over Atlanteren på 10 t og 40 min!

20120516-032659.jpg

.. er drengene i gang med de siste forberedelsene til den noe lengre turen de skal ut på, pluss/minus 3 uker regner de med. Simon landet på St Thomas i går, litt av en overgang fra kalde Grønland!

Thomas har studert været nøye de siste dager og satser på at avgangstidspunktet fra USVI blir en gang i løpet av weekenden. Men, som alltid i seilas, så avhenger det helt av vind og vær.

Sist gang vi seilte over fikk vi Satelitt telefonen samme dag som vi seilte og vi fikk derfor kun satt oss inn i den mest basale informasjonen, men denne gangen er vi litt mer forberedt på den fronten og derfor regner vi med å kunne ha litt kontakt underveis. Jeg videreformidler selvfølgelig informasjonen her, sånn at vi alle kan følge med i hvordan det går!

Sees snart 😉

1 Kommentar

Nordmannen mønstrer av…

Så kom dagen!

Det var et vedmodig øyeblikk da det norske flagget på Frøja skulle heises ned… Etter snart to år, 13.000 nm og helt utrolig mange fantastiske opplevelser er langtursseilereventyret over for meg, for denne gang.

På tross av at det fortsatt er et par dager til jeg reiser hjem (vi unner oss et par dagers hotell-opphold), så var det ikke lett å ta forvel med Frøja. Jeg hadde aldri trodd at en båt skulle komme til å bety så mye for meg, men den “stedige, gamle damen”  er helt spesiell for meg!

MEN, Frøja’s tur slutter jo ikke her og det gjør min jobb som “blogg-redaktør” heller ikke, vi skal selvfølgelig følge gutta til de er trygt over atlanteren!

Gleder meg til å se dere alle sammen hjemme 🙂

4 Kommentarer

Dagens solnedgang!

1 Kommentar

Atlanterhavsklargjøring!

Vi rykker stadig tettere og tettere på en ferdigrigget båt… siste innspurt de neste par dager!

Ingen Kommentarer

Sentimental gåtur..

Mer enn 60% av St John er nasjonalpark, så her er det tipp topp muligheter for noen fine gåturer..

I dag tok vi turen opp til Caneel Hill, hvor vi kunne kikke ned på Frøja som ligger på bøye nede i bukten.. når vi satt der oppe var det litt vanskelig å tenke på at det kun er en uke igjen av eventyret vårt, før turen går hjemover. Da har jammen vært to fantastiske år!

20120507-021734.jpg

3 Kommentarer