Så befinner vi oss i (stor)maktens sentrum!


Diana og Lars nådde en liten svipptur innom Washington og det hvite hus før de måtte videre til flyplassen.

Thomas og jeg derimot, forlenget oppholdet i storbyen med et par dager. For oss var det en opplevelse å få lov til å gå rundt å se alle de storslåtte bygningene som vi så mange ganger tidligere har sett på TV og film.

Vi benyttet oss også flittig av de gratis (!) museumene. Et av besøkene skilte seg litt ut fra de andre: Holocaust Memorial Museum.  La oss si det sånn at det var heldig jeg hadde solbrillene med for jeg kom ut igjen med fullstendig rødsprengte øyne! Med andre ord, verdt et besøk.

Men, selvom Washington i stor grad består av (vel)kjente bygninger, minnesmerker, politikkere og lobbyister så fant vi ut av at byen også har en masse annet å by på i form av kultur, natteliv og utendørsaktiviteter. Vi likte spesielt godt bydelen Georgetown, som var utrolig flott. Hit tar vi gjerne turen igjen!

 1. #1 by MOR/JYTTE on 16. juli 2011 - 08:47

  HEJ SØDE UNGER. EN KÆMPE HILSEN FRA NORGE , HER KOSER VI OS . I AFTES VAR ALLE VENNER HER OG DER BLEV TALT MEGET OM JER OG IKKE MINDST GRINET MEGET- VI ER SNART HELT BRA TIL NORSK. I DAG SKAL VI PÅ ELGJAGT PÅ FJELDET. UHA DET BLIVER SPÆNDENDE , BEDRE END OBAMA TROR VI MEN HILS HAM. PAS GODT GODT JER SELV OG STOR HILSEN FRA ALLE HER I NORGE. ELI BRITT/ MAMMA , JØRN/ PAPPA , JAN OG MOR/JYTTE

 2. #2 by Lovebug on 16. juli 2011 - 10:49

  Hej alle
  Saa bra dere hygger!
  En meget fin hatt sis 🙂

  Love ya !

  Klemmer fra Malta

Lukket for kommentarer.