Iles des Saintes – ennå en liten perle på vår vei


Når vi tidligere har reist mellom 14 dager – 3 uker et eller annet sted i verden har det alltid ligget en hverdag å ventet i bakhodet og man viste godt at hjemreisen lå innenfor rekkevidde. Derfor opplevde vi også at vi aldri helt ga slipp. En av de ting som skiller denne reisen fra tidligere ferier er nettopp at vi ”glemmer” tid og sted. Dagene flyter sammen og det er egentlig ikke vesentlig om det er mandag, torsdag eller søndag. Samtidig, er vi på denne turen heller ikke bunnet til et spesifikt sted eller følelsen av at man skal se eller oppleve noe bestemt på de stedene vi kommer til. Dette frie valg og forglemmelsen av tid og sted er nok de to ting vi verdsetter mest ved å leve på den måten vi gjør akkurat nå – vi synes det er alle forunt å prøve det en gang i livet.

I går formiddag ankom vi til Iles des Saintes, noen små øyer syd for Guadeloupe. Vi hadde riktignok fått tips om at øyene skulle være verdt et besøk, men i utgangspunktet var det tenkt som et pitstop for vår del. Men, da ankeret var kastet i den lille bukten bak Pain de sucre, lokalt kalt aquarium naturel (på grunnet det krystalklare vann og de mange koralfisk) ble seilplanene hurtig endret. Her kunne vi godt bruke en dag til eller mye mer – så her er vi ennå, 1½ døgn etter ankomst 🙂

 1. #1 by Marit Og Roar on 28. februar 2011 - 21:21

  Hei!
  Dette ser fortsatt flott ut. Fint at det går an å leve uten å tenke på tiden…. må være deilig! Kos dere og lev i nuet! klem Marit

 2. #2 by Eli Brit on 28. februar 2011 - 22:01

  Så godt dere formulerer reisebrevene deres. Lett å tenke tilbake på opplevelsene vi hadde sammen, for jeg har jo vært med på å glemme at det var søndag!!!!!!!! Gleder oss bare til neste innlegg. Og fortsett med å nyte dagene! Klem fra”heimen”

 3. #3 by Mette on 2. marts 2011 - 10:25

  Ja det er jo lov å drømme om at det kan skje oss en dag, høres helt fantastisk ut, er glad dere to har funnet roen:) Kos dere videre og med besøk av M. Her hjemme har vi det bare bra, duket for bursdagshelg så det blir koselig! Mange klemmer

 4. #4 by Toril och Ingvar on 3. marts 2011 - 17:55

  Hej på dere igen!
  Tommas, på söndag er det Vasaloppet, lengter du ikke dit? Vi har vert og kjört en kort variant.Det var veldig lette 3 siste mil ,når en ikke har gått 6 mil innan.Vi er fortsatt fulle av beundring for det Vasaloppet du gjorde. Her i Borås har vi fortsatt vinter og kan nyte av fine skispor.
  Forstår att dere nyter av sol og bad og det ser så godt ut.
  Dere skriver att dere ikke vet om det er mandag eller fredag, det vet ikke vi heller, som er lycklige pensionister. Tenk å få ha det så bra. Kram fra Toril og Ingvar

 5. #5 by Krokmogen's on 6. marts 2011 - 14:24

  Ja nå har Marit og Kristine kommet igang med turen sin, de mellomlander i Hong Kong og skal videre til Peking i dag. Videre til Fiji og Australia. http://krokenogkriss.blogg.no/
  Klem fra Torhild

Lukket for kommentarer.